Ing. František Kruntorád, CSc., Vydavatelství potravinářských periodik AGRAL s.r.o.
Za velký přínos považuji i samostatnou kapitolu "polévky" a další komplexní recepty na masová jídla s českým charakterem, a to včetně drůbeže a zvěřiny. A k nim pak knedlík v klasické podobě, nebo podle této kuchařky připravený speciální knedlík, skvěle pasuje. Inspirace nekonečná a nesmírně sympatická, věcně i opticky. Jí se očima a tato kuchařka to dobře ví.
Autorský kolektiv měl šťastnou ruku. Tato kuchařka by neměla chybět v žádné kuchyni, kde vědí, že poctivá česká kuchyně je základ rodinného stravování. Věřím, že zaujme i mladou uspěchanou hospodyni, která nejraději předestře dětem k večeři chleba s Ramou, protože si někde přečetla, že je to zdravé. Cena této knihy je i v tom, že jí určitě nepohrdne kuchtík Jarda z restaurace Na Růžku, ale ani ten nafoukaný kuchař z Jalty, s přezíravým pohledem na svět okoukaném u Pohlreicha.